Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

13 Gazelle-virksomheder i Hvidovre

Der er gang i væksten blandt de lokale virksomheder i Hvidovre.
14. januar 2016
1461 virksomheder over hele landet er udpeget som Gazelle-virksomheder af Dagbladet Børsen. Gazelle-listen er eftertragtet at komme på, da listen er fyldt med virksomheder, der har haft en stor vækst i det forgangne år.
Ud af dem har 13 hjemme i Hvidovre Kommune.
Siden 1995 har Dagbladet Børsen hvert år kåret årets gazeller. En gazelle er en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. 
Gazellerne er identificeret blandt de aktie- og anpartsselskaber, der har afleveret fire på hinanden følgende årsrapporter.
                                                   

Hvidovre-virksomheder på Gazelle-listen

De 5 Stjerner 
Monstrum ApS 
Lakrids by Johan Bülow A/S 2
Langbjerg ApS 
Robert Petersens Værktøjsmaskiner A/S 
Rubin Medical ApS 
Secret Kitchen, Engros ApS  
Ol Gulve ApS
Thoma El ApS
Vejle Print A/S
AKS Rustfri A/S 
Sørens ApS 
TKS Transport ApS