Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Håndværkerne mødte kommunen

Håndværksvirksomhederne var mødt talstærkt op, da kommunen inviterede til møde om de kommunale bygge- og anlægsopgaver.
24. februar 2015

Parkeringspladserne ved Hvidovre Stadion var fyldt til sidste plads med håndværkerbiler tirsdag den 24. februar. Flere end 110 håndværkere havde nemlig meldt deres deltagelse til kommunens orientering om årets bygge og anlægsinvesteringer.

Det er første gang kommunen har indbudt til et møde om dette emne, og målet er at gøre det mere synligt, hvordan kommunen udbyder forskellige byggeopgaver, og hvordan virksomhederne kan tilkendegive deres interesse i at byde på opgaverne.

Borgmester Helle Adelborg, som bød velkommen til mødet i stadionrestauranten, var overvældet af den store interesse fra håndværkerne:

"Jeg besøger mange virksomheder i Hvidovre for at høre om jeres hverdag, og hvad der er vigtigt for jer. Jeg  har på mine mange besøg lyttet mig frem til ønsket om at vide mere om, hvordan vi udbyder opgaver og vedligeholder kommunens bygninger. Derfor er vi glade for at kunne holde mødet med jer i dag."

På mødet orienterede kommunens ejendomschef Nina Kovsted om de mange opgaver på skoler og institutioner, der sættes i gang i 2015, fx renovering på Risbjergskolen og ombygning af Børnehuset Friheden.

Fra sidst i april vil det være muligt at søge om at blive prækvalificeret til at byde på en 2-årig aftale om håndværksydelser til vedligeholdelse af kommunes bygninger.