Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Erhvervskontaktudvalg på Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Hørte om forskning og rådgivning om brandsikkerhed
6. august 2013

Hvidovre Erhvervskontaktudvalg, som består af politikere og repræsentanter fra lokale virksomheder og uddannelsessteder, besøgte på sit sidste møde Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut på Avedøre Holme.

Direktør Jesper Ditlev viste udvalget rundt på virksomheden, som er et af ni godkendte danske teknologiske serviceinstitutter.

Dansk Brand- og Sikringsteknisk Insititut (DBI) er et forskningsinstitut, som har en stærk tilknytning til mindre og mellemstore virksomheder.
DBI yder rådgivning til danske kunder (virksomheder, kommuner, brandvæsen), er internationalt anerkendt og ligger på verdensplan i top 3 inden for prøvning af materialer til byggeriet og det maritime. Instituttet har 140 ansatte, der bl.a. beskæftiger sig med forskning, rådgivning og undervisning i sikring, brandinspektion og -opklaring.

Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (nyt vindue)

Hvidovre Erhvervskontaktudvalg