Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

80 år med fyldt chokolade

Borgmester på besøg på Michelsen chokolade
Michelsen Chokolade fejrer rund fødselsdag i 2013 og udvider aktiviteterne i Hvidovre med ny butik i Hvidovre C

9. august 2013

I 2013 fylder de 80 år. Sv. Michelsen Chokolade – leverandør til hoffet og til almindeligt lækkersultne både i og uden for Danmark. Virksomheden er bl.a. kendt for fabergéæg, kunstdåser og flødeboller.

Den gamle familie-ejede virksomhed har haft hovedkvarter på Avedøre Holme siden 2007, hvor de flyttede hertil fra Hellerup.

- Vi var fyldt med fordomme om området, men de passede ikke, og vi har absolut ikke fortrudt, at vi slog os ned på Stamholmen, fortæller produktionsdirektør Nicolas Dorff  - Trafikalt er beliggenheden perfekt; her er meget andet end tung industri, og her er rart at være.

Chokoladefabrikken har 30 fastansatte og benytter sig samtidig af sæsonarbejdere. Dertil kommer mere end 70 butiksansatte.

- Og i den sammenhæng har samarbejdet med kommunen og jobcentret været rigtig godt, fortsætter Daniel Paetsch.

Chokoladefabrikken drives nu af produktionsdirektør Nicolas Dorff, som er tredje generation af Michelsen-familien, i partnerskab med administrerende direktør Daniel Paetsch, der er tidligere vicedirektør hos Toms.

I 2013 udvider Sv. Michelsen sine aktiviteter i Hvidovre. I løbet af efteråret åbner nemlig en ny shop-in-shop i indkøbscentret Hvidovre C.

Billedtekst:
Borgmester Helle Adelborg, konstitueret kommunaldirektør Gert Nelth og Hvidovre Kommunes erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen var den 5. august på besøg hos Sv. Michelsen. Her ses borgmesteren sammen med produktionsdirektør Nicolas Dorff og administrerende direktør hos Sv. Michelsen, Daniel Paetsch.