Nyheder og driftsstatus

Følg med i nyhederne og driftssituationen på affaldsområdet

DRIFTSSTATUS

Risbjergkvarteret

På grund af vejarbejde kan der være uregelmæssig afhentning af affald i dele af Risbjergkvarteret.

Vi kan i øjeblikket ikke garantere, at du får afhentet dit affald på de planlagte tømmedage. Hvis din adresse er berørt af vejarbejdet, og du har mere affald, end der kan være i din sæk eller beholder, kan du sætte en ekstra sæk ved siden af. Den ekstra sæk vil automatisk blive medtaget ved næste tømning.

I Risbjergkvarteret vil haveaffald i en midlertidig periode; april - maj 2017 (uge 14 til og med uge 22), derfor blive afhentet fra kl. 5.00 om morgenen. Dvs. at dit haveaffald skal stå klar uden for skel kl. 5.00 på afhentningsdagen tirsdag i lige uger, hvis du bor på en af følgende veje: Elsborgvej, Grønholtvej, I.G. Smiths Alle, Krogstens Alle, Poppel Alle, Risbjerggårds Alle, Sydkærsvej, Sønderkær, Ulfsborgvej.

Kærmark

På grund af gravearbejde på Kærmark, vil haveaffald i en midlertidig periode; april - maj 2017 (uge 14 til og med uge 22), blive afhentet fra kl. 5.00 om morgenen. Dvs. at dit haveaffald skal stå klar uden for skel kl. 5.00 på afhentningsdagen fredag i ulige uger, hvis du bor på Kærmark.

Fredtoftevej, Idrætsvej, Risbjerggårds Alle

På grund af vejarbejde har renovatøren ikke kunnet hente haveaffald onsdag d. 19/4 på dele af Fredtoftevej, Idrætsvej (de lave numre nord for Brostykkevej) og Risbjerggårds Alle. Renovatøren vil afhente haveaffaldet fredag morgen d. 21/4, såfremt der er fremkommeligt.

Haveaffald

Indsamling af haveaffald kører i øjeblikket uregelmæssigt. Hvis dit haveaffald ikke er blevet afhentet på tømmedagen, bedes du melde den manglende afhentning under Anmeld manglende afhentning af affald, så går beskeden direkte videre til renovatøren.

Øvrige affaldsordninger

Alle øvrige affaldsordninger kører planmæssigt.

Opdateret 20. april 2017

Ny ordning for pap på vej

Hvidovre Kommune forventer fra årsskiftet at indføre en ny affaldsordning, hvor villaer og rækkehuse tilbydes en beholder til pap. Hvis din ejendom er omfattet af den nye ordning, vil du i løbet af maj 2017 modtage et informationsbrev. Af brevet vil det fremgå, hvad ordningen indebærer og hvordan du tilmelder dig. Det er frivilligt, om du ønsker at få leveret beholderen.

Opdateret 20. april 2017

Vækstmuld og kompostorm på genbrugspladsen

I perioden 8. april til 23. april 2017 kan du gratis afhente vækstmuld på ARCs genbrugspladser.

Der vil igen i år være udlevering af kompostorme (først til mølle), såfremt vejret har været lunt nok.

Opdateret 22. marts 2017

Affaldskalenderen er nu digital

Kalenderen med informationer om tømmedage mv. er nu blevet digital. Det betyder, at du ikke vil modtage en kalender for 2017 i din postkasse.

Du kan se og eventuelt printe kalenderen for 2017 allerede nu.

Du kan også tilmelde dig besked-service. Så får du en mail eller sms, inden der afhentes affald.

Opdateret 15. november 2016

Døgnåbent på Hvidovre Genbrugsplads

Som borger i Hvidovre kan du nu komme på Hvidovre Genbrugsplads, Avedøreholmen 97, udenfor normal åbningstid.

Det er gratis - det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig.

Opdateret 26. maj 2016

Køb af affaldsbeholdere

Har du brug for at købe ny beholder til dagrenovation eller haveaffald, kan du læse mere på disse sider:

Opdateret 16. november 2016

Film om adgangsvejen til dine affaldsbeholdere

Hvidovre Kommune har lavet en film om, hvad du skal huske, for at du får tømt dine affaldsbeholdere.

Opdateret 8. december 2015