Fritidsaktiviteter for børn og unge

Find det hurtigt

Ungdomspuljen

Ungdomspuljen er en pulje penge, som unge i Hvidovre Kommune kan søge til at igangsætte deres egne projekter

Fritid for dig

Fritid For Dig er en samling af fritidsaktiviteter, der afvikles forår og efterår. Der laves en folder til hver periode, hvor du kan læse om de enkelte aktiviteter, og hvordan du tilmelder dig

Cirkusmuseet

Danmarks sjoveste museum ligger i Avedørelejren.

Fritidsbutikken

Hos Fritidsbutikken kan du altid finde oplysninger om aktuelle kulturtilbud i Avedøre og omegn.

Klubber og foreninger

Hvidovre Kommune har et rigt og varieret klub- og foreningsliv. På kommunens foreningsportal kan du finde oplysninger om kommunens klubber og foreninger.

Hvidovrekolonierne

Hvidovre Kommune ejer to kolonier i Jylland og en på Sjælland