Hvidovre Tekniske Skoles Fond

Omkring årsskiftet hvert år uddeles der legatportioner af Hvidovre Tekniske Skoles Fond. Der kan tildeles en enkelt ansøger flere legatportioner, ligesom en ansøger kan modtage legatportioner i mere end et år.

Berettiget til at komme i betragtninger er unge under uddannelse, fortrinsvis håndværkerlærlinge eller unge under videregående uddannelse med basis i en håndværksmæssig grunduddannelse, der:

• er mellem 16 og 30 år, og har haft fast bopæl i Hvidovre Kommune i mindst 5 år, og
  • har vist interesse for deres fag, og
  • hvis boligforhold og økonomiske forhold er sådanne, at fondsuddelingen kan være dem til hjælp for at opnå en forbedring af deres situation.

Hvis du ønsker, at ansøge om en legatportion, kan du udskrive og udfylde ansøgningsskemaet. Ansøgningsskemaet kan desuden afhentes i Borgerservice på Hvidovre Rådhus i åbningstiden.

Det udfyldte ansøgningsskema skal være modtaget af Hvidovre Kommune senest den 15. november. Det udfyldte ansøgningsskema kan fremsendes til Hvidovre Kommune via Digital Post, sikker mail (find mail-adressen via linket "Kontakt Hvidovre Kommune" nederst på siden) eller brevpost. Det udfyldte ansøgningsskema kan også afleveres ved personligt fremmøde på Rådhuset.

Ansøgningsskema til Hvidovre Tekniske Skoles Fond (pdf)