Før vi passer dit barn

Oversigt over dagtilbud

Hvidovre Kommune tilbyder forskellige pasningsmuligheder. På denne side kan du finde henvisninger til daginstitutionernes egne hjemmesider.

Pasningsgaranti

Hvidovre Kommune har pasningsgaranti for alle børn i alderen fra 26 uger og indtil skolestart. I kan vælge at skrive jeres barn op til et af Hvidovre Kommunes dagtilbud eller et dagtilbud i en anden kommune.

Opskrivning på venteliste

Her kan I læse mere om reglerne for opskrivning på venteliste til et dagtilbud i Hvidovre Kommune.

Tilbud om plads

Læs regler om, hvordan børn får tilbudt plads i Hvidovre Kommunes dagtilbud

Tilflyttere

Her kan I læse mere om hvordan I som tilflyttere skriver jeres barn op til en dagtilbudsplads i Hvidovre Kommune