Nyheder og driftsstatus

Følg med i nyhederne og driftssituationen på affaldsområdet

DRIFTSSTATUS

Plast/papirtømning hos haveboliger/villaer

Renovatørens chauffør er blevet syg, og der har desværre ikke kunnet findes en afløser. Derfor bliver mandag d. 21/8's tømninger først udført tirsdag d. 22/8. Vi beklager.

Opdateret 21. august 2017

Ny ordning for pap

Hvidovre Kommune indfører fra årsskiftet en ny affaldsordning, hvor villaer og rækkehuse tilbydes en gratis beholder til pap. Hvis din ejendom er omfattet af den nye ordning, vil du i slutningen af juni 2017 modtage et informationsbrev.

Hvis du tilmelder dig inden den 1. august 2017, er du sikker på at få leveret beholderen i slutningen af 2017. Så er du klar, når ordningen begynder i starten af 2018.

Opdateret 27. juni 2017

Affaldskalenderen er blevet digital

Kalenderen med informationer om tømmedage mv. er blevet digital. Det betyder, at du ikke vil modtage en kalender for 2017 i din postkasse.

Du kan se og eventuelt printe kalenderen for 2017:

Du kan også tilmelde dig besked-service. Så får du en mail eller sms, inden der afhentes affald.

Opdateret 22. juni 2017

Døgnåbent på Hvidovre Genbrugsplads

Som borger i Hvidovre kan du nu komme på Hvidovre Genbrugsplads, Avedøreholmen 97, udenfor normal åbningstid.

Det er gratis - det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig.

Opdateret 26. maj 2016

Køb af affaldsbeholdere

Har du brug for at købe ny beholder til dagrenovation eller haveaffald, kan du læse mere på disse sider:

Opdateret 16. november 2016

Film om adgangsvejen til dine affaldsbeholdere

Hvidovre Kommune har lavet en film om, hvad du skal huske, for at du får tømt dine affaldsbeholdere.

Opdateret 8. december 2015